DE TUINBEURS

Op De Tuinbeurs is alles te vinden op het gebied van tuinieren en buitenleven. Er zijn tal van modeltuinen te bewonderen om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin, daarnaast is er een uitgebreid programma met demonstraties, workshops, lezingen en entertainment. Kortom, veel te zien en te beleven voor jong en oud.

Als gevolg van ons drukke bestaan is de behoefte aan vrijheid, buitenlucht en huiselijk comfort en gezelligheid de laatste jaren enorm toegenomen. De tuin als verlengstuk van de eigen woning, maakt hier een zeer belangrijk deel van uit. In de tuin of op het terras of balkon is de mogelijkheid om te genieten van vrije tijd, rust en buitenleven. Tuinieren is bijzonder populair en veel mensen zijn bereid om hierin te investeren. Nergens anders vindt u zoveel over tuinstijlen, terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierhekwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Op De Tuinbeurs kan elke tuinliefhebber zijn of haar hart ophalen en volop inspiratie opdoen!

Ook voor ondernemers die actief zijn in de tuinbranche biedt De Tuinbeurs een geweldige ontmoetingsplek waar vraag en aanbod elkaar vinden. Door direct contact met consumenten die gericht op zoek zijn, kunnen ondernemers hun producten en diensten op een persoonlijke manier presenteren.