DE NOORDELIJKE BANENBEURS

Dé Noordelijke Banenbeurs is dé ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Met een zeer gevarieerd programma, exposanten vanuit allerlei sectoren, diverse pleinen en ruim 5.500 bezoekers is Dé Noordelijke Banenbeurs uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig carrière-evenement.

Bedrijven worden zich steeds meer bewust van de uitdagingen die ontstaan op de noordelijke arbeidsmarkt door de toenemende vergrijzing en vergroening. De Noordelijke Banenbeurs biedt bedrijven de mogelijkheden om op effectieve en efficiënte wijze te bouwen aan hun naamsbekendheid en aan een portefeuille met de juiste kandidaten voor actuele of voor toekomstige functies.

Een (andere) baan vinden staat centraal op Dé Noordelijke Banenbeurs, daarom zullen er vele interessante vacatures gepresenteerd worden. Naast het aanbod van banen, stages en werkervaringsplaatsen biedt de beurs voor werkzoekenden mogelijkheden op het gebied van loopbaanbegeleiding, omscholing, ontwikkeling en coaching. Hiermee kunnen werkzoekenden hun inzetbaarheid verhogen en verbeteren hun kansen op de arbeidsmarkt. Cursussen en opleidingen, demonstraties en workshops krijgen volop de ruimte om werkzoekenden aan te trekken voor hun vakgebied.

De Noordelijke Banenbeurs is uitgegroeid tot het grootste arbeidsmarktevenement van Noord-Nederland en daar zijn we enorm trots op!